Upin & Ipin Store

Upin & Ipin Face Shield

By 12th October 2020 No Comments

Produk terbaharu! Kali ni Upin & Ipin Store mengeluarkan produk terbaharu iaitu Upin & Ipin Face Shield untuk kanak-kanak yang sesuai dipakai untuk melindungi diri dari jangkitan virus. Face Shield ini mempunyai 2 rekaan cantik dan ceria yang pasti menarik minat adik-adik untuk menggunakannya. 2 rekaan tersebut adalah bertemakan ” Upin & Ipin” dan juga “Upin & Ipin Helping Heroes”.

Upin & Ipin Face Shield ini mempunyai getah kepala yang boleh disesuaikan dengan saiz kepala kanak-kanak dan span di bahagian dalam face shield ini pula bertujuan bagi melindungi kepala dan memberi keselesaan. Face Shield ini sesuai digunakan oleh kanak-kanak berusia dari 5 hingga 14  tahun.

Selain dari Upin & Ipin Face Shield, Upin & Ipin Store juga turut menjual Hand Sanitizer Upin & Ipin yang bersaiz kecil dan sesuai di bawa ke mana sahaja. Hand sanitizer ini mampu membunuh 99.0% kuman dan melindungi tangan dengan khasiat dari vitamin E.

Bagi semua peminat setia Upin & Ipin sudah boleh mula dapatkan koleksi terbaharu ini melalui laman web UpinIpinStore.com mulai hari ini

36,826 total views, 0 views today

Author Si Polan

Seorang penulis misteri di Les' Copaque Production.

More posts by Si Polan